BSO H@ppyKids

Kinderopvang De Dwergjes

Wij zijn kinderopvang De Dwergjes met locaties in Oudenbosch, Standdaarbuiten en Noordhoek.
Kinderopvang De Dwergjes is een actieve organisatie met een eigentijdse kijk op kinderopvang. We bieden tussen schoolse-, buitenschoolse- en kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.  Wij vinden betrokkenheid en samenwerking met ouders, scholen, kinderen en de buurt belangrijk.
U heeft bij ons keuze uit de volgende mogelijkheden:
  • Regulier opvang
  • Flexibele opvang
  • Incidentele opvang
U betaalt bij ons per 15 min.
 
De kosten zijn incl. fruit, drinken, eten tussen de middag in de vakanties, tussendoortje en eventuele uitstapjes.
Onze locatie in Noordhoek heeft een kinderdagverblijf (kdv) en een buitenschoolse opvang  (bso.) We streven ernaar om zoveel mogelijk vaste leidsters op de groep te laten werken. Onze vaste krachten zijn:
Mariska
Petra
Farida


Onze locatie is rechtstreeks verbonden met basisschool Sint Jozef.  Als partner streven we ernaar om zoveel mogelijk activiteiten samen te doen. (denk bijv. aan Sinterklaas, kerst, carnaval etc.)

BSO Happykids


We maken met de BSO gebruik van een lokaal in school. Alle kinderen van groep 1 tot en met 8 kunnen in de middag zelfstandig naar de BSO komen.  In de ochtend weet de leerkracht van de jongere groep welke kinderen in de middag de BSO bezoeken. Zo is de sociale controle groot.
Op de BSO starten we met een eet en drink moment. De kinderen krijgen daarna activiteiten aangeboden waaraan ze vrijblijvend mee mogen doen. We vinden de vrijblijvendheid belangrijk. Omdat de kinderen in hun vrije tijd de BSO bezoeken. Natuurlijk zijn er bij ons ook regels en afspraken. We overleggen samen wat we gaan doen. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid als een kind een rustig plekje wil om een boekje te lezen. Buiten spelen doen we veel, maar ook knutselen, spelletjes, lekkere dingen maken. Niets is te gek. Plezier en geborgenheid vinden we het belangrijkste!

Openingstijden
Wij zijn geopend van 07:00 tot 18:00. Er is  ook een mogelijkheid voor vervroegde opvang vanaf 06:30 en ook latere opvang mogelijkheid tot 18:30.


Aanmelden
Bent u enthousiast geworden over onze opvang en wilt u uw kind(eren) meteen aanmelden? Dat kan! Aanmelden kan via onze website: www.dedwergjes.eu


Opvanglocatie Noordhoek
Bisschop Hopmansstaat 1                                                                                                        4759 BD Noordoek
telefoon: 06 33 33 09 34
email: noordhoek@dedwergjes.euLandelijk Register Kinderopvang
KDV 162425521
BSO 255264793